så atte

inte skrivit på ett tag nu men har inte varit så jävla great i mitt liv som man säär så !
men men börjat komma in på tankar om att det inte känns rätt i skolan ? , frågan är om man ska stanna kvar och ge det en chans eller dra sig mot storstaden? vem vet ? , nej inte ens jag vet ?
förvirrad är nog det ända ordet som beskriver mig den senaste tiden.
 
sitter just nu hos mormor för internet funkar inte hemma och har inte gjort på ett tag men drar nog hem och kollar på fotbollen snart ! , den börjar vid 19:00 damerna alltså !

/tora

HP1 <3

Som ni vet så har vi i Hp övernattat i skogen , det var att promenera upp till rås (råås) hahaha.
Jag hade iafl det väldigt trevligt har inte sån skrivlust just nu men det kommer bilder i stället skola i möra !!

         
 
          Sexxxii mama!!!

       

  .  

HP 1 <3

Sista kvällen på sommarlovet.

Just kommit ut ur duschen nyrakade ben och allt är gött !!! .
Men idag har jag bara fixat tills imorgon då vi ska iväg och sova i tält någonstans med handels klasserna :D
aja nu ska jag faktist bege mig till sängen !
Upp klockan 6 imorgon hur jag nu ska orka det :O ?

men men skriver mer på torsdag när jag kommer hem !
Puss <3

btw första skoldagen imorgon på holaveden !!!!!!


Seegis.

Har inte skrivit på någon/några dagar men har hållt mig i tranås spenderat mest tid med oscar tror jag.
Har varit en underbar helg i tranås stad och det tackar jag alla för ! , igår vart det åka hem från oscar med 12 tåget och sen ner till vallen och jobba på bingon  till lite efter 5 sen kolla på tjejerna när de körde fotboll duktiga var dom faktist ! <3

Just nu ligger jag i sängen och väntar på posten hah , ska se om jag får brev om att klassen ska åka till torpön eller ngt :)

Helt ensam hemma som vanligt. Undra hur de som har haft sin första skoldag på gymnasiet med nya klassen idag har haft det ?

pöss pöss /tora

FREDAG!!!

Fredagen var nice ! , vart först att städa och lite skit hemma sen dra in med 7 tåget till tranås ! , på stationen träffade jag gräns så vi hade lite sällskap på tåget och till ica i tranås där jag skulle möta upp lars mycket annat folk befann sig där utanför också sedan gav sig folket av till tallperna eller ngt liknande riktigt trevligt faktist träffade massa sköna människor som skulle börja i min nya klass fick också reda på att vi ska till torpön och tälta på onsdag haha och jag har inte fått brev om det än men det kommer väl på måndag då ! , träffade också Alexandra grymt skön tjej ! . Men satt mest och pratade sjöng och dansade med Oscar och Adnan och deras kompisar så jävla roligt var det bästa festen jag varit på i tranås iafl när folket rörde sig mot stan så hittade vi sedan en efter fest jag,oscar,alexandra,elin,erica,pedda och lite annat folk vi drog hem till Alexander och där vart visst oscar jag och erica kvar där tills idag ! :)

Idag blir det först match i boren shit fattar inte hur jag ska orka men det lär ju märkas haha :D , sedan efter det blir det nog på fest hos någon alexander i tranås med erika och oscar och gänget fett nice fågel bajs ;).

Nu får ni lite bilder från kvällen sen måste jag börja packa !
//tora


  Lars !


 Tippe,Alexandra och Dzejna


 Markus,Rikard med hatta,Alexandra och tippe !


  Oscar snygging !


  Adnan


Sol

när jag vaknade förut så var det sol ute fattar ni soool ! gött vare. nu har jag ätit frulle och lyssnar på musik och mamma har tvingat mig att jag måste diska och torka golven men ni varför säger man torka golven ? , men liksom blöter ju ner det hahaha. det är sista helgen innan skolan börjar och jag vill festa till det men vart händer det något då ? aja jag måste sätta igång med allt städande nu så jag kan ta tag i min fredag och duscha och fara iväg någonstans men vart det är frågan you tell me  ?
// tora

Sent.

undra varför jag jämt går och lägger mig sent ? jobbigt börjar det bli nu.
tröttnat på designen på bloggen har jag gjort med blää allt är så stoort fyy! , så om ni vill fixa till den så sääg för guds skull till.
aja nu ska jag mysa med mig själv i min sköööna säng avundsjuka är ni va ? ;)
//tora


Greeejs

  kajsa gullet på tåget hem från Linköping

 Vart några påsar ändå hihi *

 En aning suddigt men men , 2st linnen från bikbok för 99 kr för båda , 1 grönt linne från gina tricot 29 kr och en grå kjol för 29 kr.

 En kalender för 89kr från Åhlens och en hårklämma för 32 kr från Glitter

 2 st Chinos från Monki 50 kr styck

1 par Victoria skor för 199kr på rean från Nilson.

Det var allt eller förästen mamma hade gjort mat när jag kom hem sjuukt gott var det potatis gratäng och ngt kött värt 1 bild med :)



Linköping med ks <3

Idag vart det Linköping med Kajsa gumman ! Jag var tvungen att köpa kläder skor och almenacka och det lyckades jag hitta men en väska hitta jag ingen den var slut :/ , men hittar säkert en snart det löser sig alltid :)
Rätt som det var när vi kom ut från leo så var det världens svartaste mål ovanför oss helst jävla sjukt !
Så vi gick in på monki och rätt som det är så börjar det åska och ös regna och sedan hagla alltså fattar ni HAGLA !!! det är ju fortfarande augusti liksom vad styr de med där uppe egentligen ????
Undra vad man ska göra i helgen då ? , sista helgen på hela jävla sommarlovet liksom det måste ju göras något då ju ? ! Vad ska ni göra eran sista helg detta sommarlov ?

ni ska få lite bilder på grejerna jag köpte och på kajsa när blogg.fucking se slutar dampa !!


trött

Det vart inte så att vi drog med 10 tåget kändes för tidigt haha , och tåget som gick 09:55 vi skulle säkert missat det skulle inte förvåna mig och då skulle vi gått upp tidigt i onödan liksom , kajsa ligger säkert och sover nu men jag mitt pucko har suttit och ring hur länge som helst till holavedsgymnasiet men icke sa nicke inte ett jävla svar har jag fått blivit kopplad till någon som inte svarar man vill ju bara döööö!
fy fan och om cirka 50 minuter ska jag gå upp och göra i ordning med med hur ska jag orka kommer somna på tåget så nu ska jag fasiken ta och sova de här sista minuterna innan det bär av till Linköping måste fixa pengar av både mamma och mormor innan tåget går med fyyy !
skriver senare.
puss / tora

  Jag saknar er !! <3


  Men dig din saknad är speciell.

Torsdag och linköping...

Det är inte torsdag på riktigt än men ändå liksom kommer inte orka sätta igång datorn imorgon bitti när jag går upp klockan halv 9 herre jesus inte gått upp så tidigt någon gång på sommaren tror jag !
Som sagt imorgon/idag torsdag så drar jag och min älskade vän Kajsa in till Linköping för att handla järnet på slut spurts rean iafl jag ;) , jag behöver nya kläder och skor till skolan och viktigast av allt nästan en almenacka hur ska jag annars klara av att komma ihåg allt som kommer hända?
Vi tar oss in till Linköping med 09:58 tåget från boxholm station så vi är framme vid halv 11 men vet inte om affärerna öppnar vid 10 eller 11 men ingen brådska ! .

Ibland blir ja så himla avundsjuk på snygga människor fyyy tänker jag när jag ser dom att de ska få vara så snygga men jag får inte ens va 1 cm snygg kanske min lilltå som har en spräckt nagel som jag knappt vågar kolla på utan att dö , aja.

Nästa onsdag börjar skolan och det nya boxholmsgänget vilket innehåller Louise,Oskar,Emma,Jag och kanske Benjamin ingen som har en aning förutom han själv om han ska välja tranås eller åtvidaberg spänningen är olidlig sheaaat !
Kan förhoppningsvis bli så att jag byter linje mamma ska ringa och höra idag och det fortfarande går i så fall blir det samhäll media för mig och inte handel men det är ju sånt som märks med tiden haha.
Det börjar ju se ut som ett helt kapitel här uppe nu ju mohahaha , något mer som jag är sugen på är en ny design som är lite mer personlig så då måste man lägga ner några timmar av sitt liv till det med men vad gör man inte för sig själv och andra om det nu är några coolingar där ute som läser ni kan ju tjooa till i kommentars fältet i så fall ju skulle ju vara kanon eller vad säger ni ??

aja kommer väl uppdatera imorgon när jag kommer hem från Linköping och lägga in bilder på de nya inköpen så ni får hålla koll under dagens gång , kanske till och med kan få till en mobilbloggning om jag förstår mig på det  :)
// tora

säämst!

sämsta uppdateringen jag vet jag vet !! , ge mig tips om något att skriva om då ? !!

just nu sitter jag i källaren hos mormor de som i framtiden någon gång ska bli mitt rum haha , de säger hela tiden att köket måste bli färdigt innan vi börjar här nere :/.

Mest varit hos mormor idag skrivit med min vän jonatan som befinner sig i tjeckien av alla ställen ! haha :) , han är där och spelar hockey i någon world cup eller ngt (A)

Om 1 vecka börjar skolan och sommarlovet 2009 är slut ? , kan ni fatta det är sluuuuuuuut ! , det har gått så jävla snabbt att jag inte hunnit göra ngt speciellt usch usch ! .Känns som att man kommer på allt man kunnat göra nuuu sista jävla veckan usch !
Knappt hunnit träffa min egna lillasyster kanske träffat henne 2 gånger på hela sommaren !!! sjukt äre !!
nu ska jag snart gå och lägga mig söv gött !

/tora

fotboll

Kommit hem från timmerö för ett tag sen , sen vart det sitta utanför hedda ett tag ! :).
ska fixa te mig lite snart och bege mig ner till vallen för att kolla på killarna när de spelar hoppas på att benjamin finns där nere och väntar på mig ;)

men nu ska jag klä på mig och äta lite pasta sallad !
senare ikväll blire nog ett dopp med lite bra folk ! <3'





   feel the lööve biatch .... ;)


sommar !

har ju inte så mycket tid att skriva när det är sol ute ju man måste ju njuta av det , igår så åkte vi till bålnäs i några timmar skönt vare att bada :) , men nu ska vi ut i stugan ett tag skriver mer ikväll :)

Vaaarmt !

Nu sitter jag här i värmen solen försvann nyss hahaha men vi ska åka till bolnäs mamma jag och nenna och steka lite sådär ! :)

Inte skrivit på ett tag men vet inte riktigt vad jag ska skriva men det kommer nog med tiden ! :)
Skolan börjar ju snart med herregud !

vart skänningemarken i veckan båda dagarna , onsdagen var nog mest lyckad men torsdag var man mest trött så malin och hennes mor skjusade hem mig.

Ska tipsa er om en bra låt och döm inte innan ni lyssnat på låten !

Johan Palm - all the time in the world så sjukt fin text !

Senare idag kommer det bilder !!!!!!



too close for comfort

Det tar några dagar mellan mina inlägg har jag märkt, men från min sida är det bara possitivt då betyder det ju att jag gör något av mitt liv och inte bara sitter vid datorn eller hur ? !
Min fredag var sjuuuk! , åkte hem från malin till mormor och satt där ett tag sen ner och köpa slinggrejer oså hem och börja dra ut håret ur hättan haha , tog 2 jävla timmar ! skulle egentligen åkt till malin igen men jag var pepp på fest och folk så jag tog tåget vid 11 till tranås så vart det träffa ablin en liten stund sen vara med axel mest dels av kvällen och natten ! , axel fyllot drog hem vid lite efter 1 tror jag :))) . Sen vart det på efter fest eller chill rättare sagt !
Satt mest med lars och zazze sköna killar det där !
åkte hem med 7 tåget i morse från tranås och la mig vid 8 och vaknade för inte så länge sen vid halv 5 hahahha !
 
Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så jag kan dra ut kajsa och lite folk blire till pizzan tror jag ! , kanske blir att åka in till mjölby och till malin hjärtat om jag orkar med det ! saknar kajsa iafl så då vet ni ! <3










RSS 2.0